EXCELENȚA FACE DIFERENȚA!

Prioritățile CEDRU

400_F_30926426_eMZWaaj5Tgw47aL11xjcMmvWACor9JLe

6

 

PRIORITATILE CEDRU

  • dezvoltarea creativității și a inovării , inclusiv a spiritului antreprenorial , la toate nivelurile de educație non-formală și formare prin dobândirea de competențe transversale de toți beneficiarii CEDRU, asigurând funcționarea triunghiului cunoașterii ( educație – cercetare – inovare )
  • dezvoltarea excelenței în învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea de proiecte de mobilitate, ca mijloc de punere în aplicare a strategiei CEDRU privind învățarea continuă și căi de învățare mai flexibile.
  • îmbunătățirea calității și eficienței educației și formării,  pentru ca toți beneficiarii CEDRU să poată dobândi competențe cheie la toate nivelurile de educație non-formală, prin activități , proiecte și programe mai atractive și eficiente.
  • promovarea unei învățări responsabile și a unei strategii de instruire, axate pe echitate,  coeziune socială și  cetățenie activă , cu scopul de a îmbunătăți abilitățile și competențele necesare pentru angajare și incluziune socială, dialogul intercultural și  educația inclusivă. Asociația CEDRU este interesată de încurajarea parteneriatelor între entități locale, regionale , naționale și internaționale , organismele publice și private , precum și comunități mai largi de învățare , societatea civilă și alte părți interesate de educație și formare.
  • crearea unui pol de excelență în la nivel regional și național , bazat pe principiul comunitate pentru comunitate, prin oportunități pentru inițierea și dezvoltarea de programe de creștere de tip win-win

4

Statisticile si experienta ne arata ca ne adresam prin programele noastre unui procent de 20-25% din populatie. Toti avem potential, insa doar o parte facem si ceva in aceasta privinta.

Obiectivele noastre, ca organizatie, deriva din misiunea asumata de a-i ajuta pe cei care doresc sa fie ajutati. Pentru perioada 2014-2018 ne propunem sa atingem:

  • cel putin 50.000 de vizitatori unici, beneficiari ai articolelor si materialelor online cedrudolj.ro;
  • peste 5.000 de beneficiari direcți și indirecți ai programelor organice si specifice CEDRU, in cel puțin 5 de orase ale tarii;
  • peste 2.500 de beneficiari ai trainingurilor CEDRU in marile orase ale tarii;
  • cel puțin 10 proiecte organice de educatie non-formala lansate si implementate la nivel regional, național și internațional.

 

Reclame

Nor de etichete